Oroblu - Freesia Panty

Vanaf € 16,16 Normale prijs € 17,95
€ 17,95
Op voorraad
SKU
Oroblu - Freesia Panty

De Freesia fashion panty is een 20 denier tulle panty met een elegant kanten bloemenstrook op het zijbeen. De panty heeft een comfortabele brede tailleband.

Materiaal: 89% polyamide,11% elastan

De Freesia fashion panty is een 20 denier tulle panty met een elegant kanten bloemenstrook op het zijbeen. De panty heeft een comfortabele brede tailleband.

Materiaal: 89% polyamide,11% elastan

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oroblu - Freesia Panty

Welke maat u nodig heeft van Oroblu producten, kan worden ingeschat aan de hand van uw lengte en uw gewicht. Let op, Oroblu is een Italiaans merk en valt voor sommige producten enigszins kleiner.

In het geval dat uw maat in de tabel in de buurt van de scheidslijn van 2 maten uitkomt, adviseren wij u de grotere maat te kiezen.

Maattabel Oroblu

Oroblu wordt geproduceerd door het Italiaanse CSP International Fashion Group. CSP International is opgericht in 1973 en staat in de modewereld bekend om haar buitengewone aandacht voor detail en haar sterke vooruitstrevende blik.

Oroblu bewijst door creatieve styling, gedurfd kleurgebruik en innovatieve materialen eens te meer dat zij trendsettend en toonaangevend is op het gebied van beenmode en bodywear. De Oroblu collectie biedt artikelen voor ieder type vrouw, iedere gelegenheid, behoefte en functionaliteit. Elegantie, klasse, raffinement, zachtheid, draagcomfort, duurzaamheid en optimaal kwaliteitsniveau karakteriseren de producten.

Sinds 2002 heeft Oroblu haar programma uitgebreid met een compleet assortiment ondermode: Oroblu bodywear. Naast een uitgebreid basisassortiment kent deze collectie ook een enorme diversiteit aan fashion producten.

Oroblu komt met haar zeer uitgebreide basiscollectie legwear en bodywear tegemoet aan de eisen van de moderne vrouw.

Copyright © 2013-heden - Wilken Beenmode, Inc. All rights reserved.