Wolford - Nude 8 Duo Pack

Vanaf € 26,10 Normale prijs € 29,00
€ 29,00
Op voorraad
SKU
Wolford - Nude 8 Duo Pack

Ga je voor een natuurlijke look, dan is deze panty van Wolford een goede keuze. De Nude 8 panty geeft je benen een natuurlijk look. Platte naden en een transparante teenstukje maakt deze panty perfect voor elke outfit.Nu extra voordeling in een duo-pack.

Kleuren:

Fairy light: voor een lichte huidskleur
Gobi: normale huidskleur
Carmamel: geven je benen een natuurlijke bruine gloed.

Materiaal: 50% nylon, 50% elastan

Ga je voor een natuurlijke look, dan is deze panty van Wolford een goede keuze. De Nude 8 panty geeft je benen een natuurlijk look. Platte naden en een transparant teenstukje maakt deze panty perfect voor elke outfit.Nu extra voordeling in een duo-pack.

Kleuren:

Fairy light: voor een lichte huidskleur
Gobi: normale huidskleur
Caramel: geven je benen een natuurlijke bruine gloed.

Materiaal: 50% nylon, 50% elastan

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wolford - Nude 8 Duo Pack

Wolford Panty maattabel:

Wolford Maat

65 jaar geleden werd Wolford opgericht in het Oostenrijkse Bregenz, vlak bij Innsbruck. Wolford wordt gezien als het merk dat elke dag, bij iedere gelegenheid en door elke vrouw gedragen moet worden. 

Ieder Wolford product accentueert het vrouwelijke silhouet en bevat de Wolford kwaliteit met ongekende weeftechnieken, comfort, schoonheid en innovatie. Alle essentiële onderdelen voor een complete garderobe zijn aanwezig in de uitgebreide collecties van Wolford. Beenmode.nl biedt een ruime keuze in zowel nieuwe Wolford artikelen, als Wolford sale artikelen. Neem gerust een kijkje in onze webshop voor prachtige Wolford shapewear, panty's en lingerie beachwear in verschillende dessins, deniers en kleuren

Copyright © 2013-heden - Wilken Beenmode, Inc. All rights reserved.